Sajtóközlemény

Orbán Putyinnal alázza meg a magyarokat

2015. február 17.
„Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért” – ezt a szöveget viseli magán az az emlékmű, amelyet Putyin ma zárt körben megkoszorúz Budapesten. A Polgári Konzervatív Párt a koszorúzást provokációnak tartja a magyarsággal szemben, de nem elsősorban a magyar szabadságharcok leverésében többször is vezető szerepet játszó Oroszország elnöke részéről, hanem a magyar miniszterelnök részéről, aki ezt a programot jóváhagyta.

Szégyenletesnek tartjuk, hogy személyes és politikai céljai érdekében a magyar kormányfő képes a magyar történelem legszentebb emlékeit és a magyarság önazonosságában alkotó szerepet játszó szabadsághagyományát ily módon kikezdeni, és szembefordulni saját népével. Ha egyéb ötlete nem lenne Orbán Viktornak a jövőre nézve, akkor hadd segítsük ki már most: legközelebb utazzon el Világosra a mentorával egy gyorsan felhúzott új emlékmű megkoszorúzására, amellyel a magyar nép kinyilvánítja háláját I. Miklós cárnak és mai utódjának az 1848/49-es szabadságharcunk leverése okán is.

Orbán fényesen bizonyította a mai gesztusával, hogy se az országunk nem szuverén, se ő nem becsüli semmire a saját nemzetét. Képes a nemzetet bármikor megalázni, ha az érdekei úgy kívánják.

Csatlakozz!

Csak veled lehetséges a változás.

Minden önkéntes munkára, tudásra szükségünk van: ha úgy érzed, hozzá tudnál járulni a közös munkához, írj nekünk!

Jelentkezem

Kövess!

Tudj meg még több részletet a PKP álláspontjáról

Támogass!

Kérjük, támogasd a munkánkat adományoddal!

Számlaszámunk:
10918001-00000074-87840006

A közlemény rovatban tüntesd fel: Támogatás.